Op expeditie van inzicht naar uitzicht.

Vernieuwing vinden &
Vernieuwing realiseren

Hoe krijg je innovatie van de grond binnen je organisatie? Hoe ontwikkel je toekomstig verdienvermogen? Six Fingers gelooft erin dat de startup manier ook voor bedrijven de ‘way to go’ is. Daarbij maken we gebruik van ons eigen ontwikkelde proces waarin de ontdekking (incubator) en vervolgens de realisatie van vernieuwing (accelerator) de kern vormt. Een corporate startup proces is mogelijk op allerlei niveaus: in nieuwe producten en diensten, maar ook in strategie en marketing. Vernieuwing is ook een mindset die te leren is, waarbij leren door te doen centraal staat.

Producten van Six Fingers

Incubator

De broedmachine waar de ideeën voor toekomstig verdienvermogen geboren worden. Hierbij zetten we o.a. Branchmarking, Painstorming en Blue Ocean denken in.

Accelerator

De versneller die start ups het licht laat zien. We testen de meest kritische aannames door middel van prototyping en via iteraties bouwen we aan de start up.

Strategie

Koersbepaling voor de toekomst. Door branchevreemd denken leer je van voorlopers in andere sectoren. Zo geven we de duurzame toekomst van het bedrijf vorm.

Learning

Leren vernieuwing te ontdekken en realiseren. Wij trainen bedrijven in het toepassen van methodes voor vernieuwing, waarbij leren door te doen centraal staat.

Samenwerken met Six Fingers

Wij geloven dat alles al bedacht is en daarom denken wij altijd branchevreemd. We weten dat door alleen denken de wereld niet verandert, maar wel door te doen. Hier handelt iedereen binnen ons team ook naar. Wij zetten snel de stap naar doen, omdat je er dan alleen achter komt of iets werkt én waarde heeft.

Onze mensen zijn betrokken, persoonlijk en relaxed in de samenwerking met klanten. Daarnaast zijn we ook kritisch, eerlijk en zetten we de zaken op scherp. Een frisse creatieve blik, een praktische/onderzoekende instelling en geen angst om nieuwe dingen uit te proberen zorgt voor continue vernieuwing en impact. Bij onze klanten én bij onszelf.

Nieuwsgierig geworden?

Mooi. Wij zijn namelijk ook nieuwsgierig, naar jou en jouw verhaal. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!