Op expeditie van inzicht naar uitzicht.

VERNIEUWING VINDEN & VERNIEUWING REALISEREN.

Onze kracht is de vereniging van denken en doen. Wij voegen inzicht, creativiteit, daadkracht en ondernemerschap toe aan de teams van onze klanten.

Wij hebben een arsenaal aan methoden en technieken die we toepassen op opdrachten van klein tot groot. Afhankelijk van de vraag bepalen wij de aanpak.

Incubator

De broedmachine waar de ideeën voor toekomstig verdienvermogen geboren worden. Hierbij zetten we o.a. Branchmarking, Painstorming en Blue Ocean in.

Accelerator

De versneller die start ups het licht laat zien. We testen de meest kritische aannames door middel van prototyping en via iteraties bouwen we aan de start up.

Strategie

Koersbepaling voor de toekomst. Door branchevreemd denken leer je van voorlopers in andere sectoren. Zo geven we de toekomst van het bedrijf vorm.

Propositie ontwikkeling

Een oplossing vinden voor hoe je merk, product of dienst onderscheidend naar de markt te brengen.

Trends

Inzicht krijgen in wat speelt er wereldwijd, wat kansen biedt en waar rekening mee gehouden moet worden.

Learning

Leren vernieuwing te ontdekken en realiseren. Wij trainen bedrijven in het toepassen van methodes voor vernieuwing, waarbij leren door te doen centraal staat.

Samenwerken met Six Fingers

Wij geloven dat alles al bedacht is en daarom denken wij altijd branchevreemd. We weten dat door alleen denken de wereld niet verandert, maar wel door te doen. Hier handelt iedereen binnen ons team ook naar. Wij zetten snel de stap naar doen, omdat je er dan alleen achter komt of iets werkt én waarde heeft.

Onze mensen zijn betrokken, persoonlijk en relaxed in de samenwerking met klanten. Daarnaast zijn we ook kritisch, eerlijk en zetten we de zaken op scherp. Een frisse creatieve blik, een praktische/onderzoekende instelling en geen angst om nieuwe dingen uit te proberen zorgt voor continue vernieuwing en impact. Bij onze klanten én bij onszelf.

Nieuwsgierig geworden?

Mooi. Wij zijn namelijk ook nieuwsgierig, naar jou en jouw verhaal. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

Banner Masterclass Innoveren met Design Thinking

Masterclass Innoveren met Design Thinking

Leer in vijfavonden hoe je jouw organisatie kan voorbereiden op de toekomst.

Wanneer: 16, 23, 30 januari & 6 en 13 februari 2019

Lees hier meer over de masterclass