Het talent om de toekomst te zien en de ervaring om er te komen.

OUTSIDE IN. DAT BRENGEN WE.

Wij voegen inzicht, creativiteit, daadkracht en fris denken toe aan de teams van onze klanten. En weten hoe creativiteit, leren en doen te verenigen. Gedreven door nieuwsgierigheid leren we continu van bedrijven wereldwijd. Door ondernemerschap jagen wij vernieuwing aan.

Wij vormen een multi-disciplinair, getalenteerd ambitieus en gedreven team. Wat wij aanvullen met expertises uit ons netwerk als de opdracht daarom vraagt.

Rob Adams
Rob Adams
Eigenaar, spreker, uitdager
Laurie Scholten
Laurie Scholten
Innovatie processen
Bart van Leeuwen
Bart van Leeuwen
Realisatie en Strategie
Nina Huijboom
Nina Huijboom
Gebruikersonderzoek
Loes van Eerd
Loes van Eerd
Trends & Concepting
Eline Mansvelt
Eline Mansvelt
Trends & Concepting
Inger HeselHaus
Inger Heselhaus
Office manager
Silke Körver
Silke Körver
Trendonderzoek
David Smith
David Smith
Creativiteit & Strategie

De naam Six Fingers

Panda’s hadden net als wij vijf vingers. Op één panda na. Hij was geboren met zes vingers en wist niet wat hij ermee aan moest. Totdat hij ontdekte dat je met zes vingers bamboe kon breken en dus ook eten. Eureka! Of het SixFingerspitzengefühl? Een revolutionaire vondst die leidde tot een evolutionaire sprong. Én ervoor zorgde dat panda’s een markt betraden zonder concurrentie. Waardoor die ene zesvingerige panda uitgroeide van freak tot absolute voorloper. En dit is precies wat wij doen samen met onze klanten, het ontwikkelen van de zesde vinger waarmee je je krachtig onderscheidt.

Six Fingers International


Six Fingers verbindt creatieve hotspots

Alleen met hulp van anderen, kun je continue op de hoogte te zijn wat er wereldwijd gebeurt. Wij werken samen met individuen wereldwijd die ons wijzen op nieuwe bedrijven en lokale trends. Daarnaast werken wij samen met een partner in India, die voor ons extra onderzoek doet als dat noodzakelijk is.

Six Fingers werkt samen met Urban Innova in Barcelona

Wij werken sinds 2016 samen met Boyd Cohen’s Urban Innova in Barcelona. Boyd is vernieuwer pur sang op het gebied van Smart Cities. Samen introduceerden wij www.happycitizendesign.com en werken aan projecten met thema’s als smart cities, blockchain, entrepreneurship en sharing economy.

Het onderzoek van Boyd en zijn team wordt onder andere gepubliceerd in top academische journals als the Journal of Business Venturing, Strategic Management Journal and Technovation. Boyd ontwikkelde het Smart Cities Wheel en publiceerde onlangs The Emergence of the Urban Entrepreneur. Daarnaast schrijft hij voor Fast Company en Shareable.

Six Fingers organiseert expedities

Silicon Valley is klein in oppervlakte, maar groot in denken. Dat we er veel van kunnen leren is zeker. Daarom gaan we regelmatig met onze relaties op reis door Silicon Valley, waar we inzichten delen in startup denken, financieringen, technologie en disruptief denken.

Onze geschiedenis

In 2016 werd Six Fingers 10 jaar. Scroll hieronder door de hoogtepunten!

Nieuwsgierig geworden?

Mooi. Wij zijn namelijk ook nieuwsgierig, naar jou en jouw verhaal. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

Banner Masterclass Innoveren met Design Thinking

Masterclass Innoveren met Design Thinking

Leer in vijfavonden hoe je jouw organisatie kan voorbereiden op de toekomst.

Wanneer: 16, 23, 30 januari & 6 en 13 februari 2019

Lees hier meer over de masterclass