Het talent om de toekomst te zien en de ervaring om er te komen.

Impact. Dat is waar wij voor gaan. Wij voegen inzicht, creativiteit, daadkracht en nieuw denken toe aan de teams van onze klanten. En weten als geen ander hoe een idee te vertalen naar actie.

Outside in. Dat brengen we. Via expedities ontdekken we hoe bestaande markten op te rekken en onderscheidende producten , diensten, proposities en strategieën te creëren en te ontwikkelen. En laten we nieuwe startups het licht zien.

Gedreven door nieuwsgierigheid leren we continue van mensen en van bedrijven wereldwijd in talrijke sectoren. Door ondernemerschap jagen wij vernieuwing aan. Zo zorgen wij al ruim 10 jaar voor impact.

Samen zijn wij Six Fingers

Wij vormen een multi-disciplinair, getalenteerd ambitieus en gedreven team. Wat wij aanvullen met expertises uit ons netwerk als de opdracht daarom vraagt.Rob Adams

Chief Expedition Officer

Rob Adams
Laurie Scholten

Chief Innovation Officer

Laurie Scholten
Bart van Leeuwen

Chief Development Officer

Bart van Leeuwen
Nina Huijboom

User Centered Design Lead

Nina Huijboom
Loes van Eerd

Concept Development Lead

Loes van Eerd
Bram Naus

Industrial Designer

Bram Naus
Denise Cornelissen

Experience Designer

Denise Cornelissen
David Smith

Creative mind

David Smith
Bart Versteeg

Developer / IT manager

Bart Versteeg
Eline Mansvelt

Researcher

Eline Mansvelt
Inger HeselHaus

Office Manager

Inger Heselhaus
Boyd Cohen

Partner in Barcelona

Boyd Cohen

De naam Six Fingers

Panda’s hadden net als wij vijf vingers. Op één panda na. Hij was geboren met zes vingers en wist niet wat hij ermee aan moest. Totdat hij ontdekte dat je met zes vingers bamboe kon breken en dus ook eten. Eureka! Of het SixFingerspitzengefühl? Een revolutionaire vondst die leidde tot een evolutionaire sprong. Én ervoor zorgde dat panda’s een markt betraden zonder concurrentie. Waardoor die ene zesvingerige panda uitgroeide van freak tot absolute voorloper. En dit is precies wat wij doen samen met onze klanten, het ontwikkelen van de zesde vinger waarmee je je krachtig onderscheidt.

Six Fingers International


Six Fingers verbindt creatieve hotspots

Alleen met hulp van anderen, kun je continue op de hoogte te zijn wat er wereldwijd gebeurt. Wij werken samen met individuen wereldwijd die ons wijzen op nieuwe bedrijven en lokale trends. Daarnaast werken wij samen met een partner in India, die voor ons extra onderzoek doet als dat noodzakelijk is.

Six Fingers werkt samen met Urban Innova in Barcelona

Wij werken sinds 2016 samen met Boyd Cohen’s Urban Innova in Barcelona. Boyd is vernieuwer pur sang op het gebied van Smart Cities. Samen introduceerden wij www.happycitizendesign.com en werken aan projecten met thema’s als smart cities, blockchain, entrepreneurship en sharing economy.

Het onderzoek van Boyd en zijn team wordt onder andere gepubliceerd in top academische journals als the Journal of Business Venturing, Strategic Management Journal and Technovation. Boyd ontwikkelde het Smart Cities Wheel en publiceerde onlangs The Emergence of the Urban Entrepreneur. Daarnaast schrijft hij voor Fast Company en Shareable.

Six Fingers organiseert expedities

Silicon Valley is klein in oppervlakte, maar groot in denken. Dat we er veel van kunnen leren is zeker. Daarom gaan we regelmatig met onze relaties op reis door Silicon Valley, waar we inzichten delen in startup denken, financieringen, technologie en disruptief denken.

Onze geschiedenis

In 2016 werd Six Fingers 10 jaar. Scroll hieronder door de hoogtepunten!

Nieuwsgierig geworden?

Mooi. Wij zijn namelijk ook nieuwsgierig, naar jou en jouw verhaal. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!